KN|GHTS.inc
WELCOME TO KN|GHTS.inc



 
HomePortalGalleryFAQRegisterLog in
DARE ENOUGH TO BE CHALLENGED!!!
Welcome to KN|GHTS.inc ! Welcome to the Legendary FRIENDSHIPS
||| NONE OF US AS GOOD AS ALL OF US |||
||| Track Day @ Johor International Circuit 30-10-2011 |||

Share | 
 

 aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 02:44 pm

slow2? mana nak best asyik slow je.. kekadang nak kena tempo laju gak... baru sedap...

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 03:17 pm

aduh aduh...kawan-kawan aku ni rosak la...woi...aku tahan la apa yg kau org maksudkan...
maklumlakan aku blu kahwin lagi...Bicara pasal rumah tangga ni...belum arif sangat la...
Rolling Eyes
Back to top Go down
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 03:19 pm

sorry kawan-kawan bukan tahan ..tp tak paham.....tu la ayat kau org ni buat aku laju je tempo taip aku...hahaha
Back to top Go down
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 04:02 pm

hahahaha.. kawin la cepat2 bro..
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   01/12/10, 09:13 am

hahahahahahaah! baru baca da tak tahan! hahahahha!

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   01/12/10, 10:22 am

siot je..... Embarassed
Back to top Go down
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   01/12/10, 02:25 pm

stim la tu.. huhuhu.. ko jangan balik kang bawa bini orang vietnam..
Back to top Go down
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   01/12/10, 04:34 pm

vampire..tengkiu..siap ada echo lagi..hahaha!!
Back to top Go down
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   01/12/10, 04:36 pm

dark...cubaan itu sudah lama ku dapat...hahaha!! can't wait to see u.. Very Happy
Back to top Go down
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   01/12/10, 04:40 pm

hahaha!! sepool...aku memang ada bakat jadi YB..hehehe.. Laughing
Back to top Go down
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   01/12/10, 04:41 pm

reay...kau memang sudah offside...bila kau offside semua terikut offside...hahaha! Razz
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   02/12/10, 05:50 am

reay kan referee... hahahh!

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   02/12/10, 06:22 am

pirates plak leader refereeeeee .. kekek

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   02/12/10, 06:57 am

Very Happy
Back to top Go down
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   02/12/10, 11:06 am

Surprised

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   02/12/10, 04:09 pm

Twisted Evil
Back to top Go down
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   03/12/10, 06:53 am

hah..aku dah mula balik ni..

ASSALAMUALAIKUM SUME!!!!!
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   03/12/10, 09:10 am

da jawab da tadi... hehehe..

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   03/12/10, 03:53 pm

bagus... Suspect
Back to top Go down
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   06/12/10, 06:22 am

jawab byk kali dpt pahala bos..
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   06/12/10, 02:33 pm

walaikum salam encik burn..
Back to top Go down
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   06/12/10, 03:27 pm

aiks?..apasal korang ni x habis2 sambut menyambut salam...
Back to top Go down
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   06/12/10, 03:52 pm

aku pun x tahu...budak2 ni dah buang tabiat kot ..hihihih Smile
Back to top Go down
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   06/12/10, 04:34 pm

hhahaha

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
WOLF KNIGHT



Posts : 6
Join date : 2010-11-17
Age : 32
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   06/12/10, 06:05 pm

Very Happy cheers afro trharu n bangga...jgn lupa kwn2 knights.....kenduri kawen 19hb...sori la terlalu bz nk uruskan smpi xbke forum...smg kalian2 chat...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   Today at 05:21 am

Back to top Go down
 
aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» AKAN DATANG: Weekend Night Golf during Formula 1 Weekend
» Akan Datang - A new putter fitting location
» Akan Datang :: Range @ Punggol
» Your football side meets WWE
» Ratupoker88, Poker online dengan proses mudah dan cepat

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KN|GHTS.inc :: INFO CENTER :: START UR' JOURNEY-
Jump to:  
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Majlis Berbuka Puasa 2012
21/09/12, 10:54 pm by P|R@T3S KN|GHT

» OFFICIAL SHOWDOWN 26/05/2012
31/05/12, 05:15 pm by koii_knight

» FUTSAL
23/05/12, 04:36 am by r34y_KN|GHT

» perdana turbo..!!
06/05/12, 01:49 am by r34y_KN|GHT

» iInvatation to Mean Machines Malacca 2012
23/04/12, 04:24 am by VAMP|RE KN|GHT

» Special Invitation for Verv Exclusives Car Clubs
30/03/12, 12:55 pm by VAMP|RE KN|GHT

» SHOWDOWN 3.3.12
12/03/12, 01:40 am by K|LL3RZ KN|GHT

» Saturday Night Sprint Promo Table
15/02/12, 03:36 am by r34y_KN|GHT

Top posters
P|R@T3S KN|GHT (3698)
 
VAMP|RE KN|GHT (3036)
 
r34y_KN|GHT (2080)
 
K|LL3RZ KN|GHT (1266)
 
EV|L KN|GHT (1019)
 
BUDDIE5 KN|GHT (693)
 
DARK KN|GHT (572)
 
ST0RM KN|GHT (501)
 
Kopral Sepul (357)
 
Sapphire Kn|ght (342)
 
Top posting users this month