KN|GHTS.inc
WELCOME TO KN|GHTS.inc



 
HomePortalGalleryFAQRegisterLog in
DARE ENOUGH TO BE CHALLENGED!!!
Welcome to KN|GHTS.inc ! Welcome to the Legendary FRIENDSHIPS
||| NONE OF US AS GOOD AS ALL OF US |||
||| Track Day @ Johor International Circuit 30-10-2011 |||

Share | 
 

 aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 10:29 am

Real Name: Mohammad Hashim Bin Kasman
Nickname: Bagio
Age: 29 years old
Car Type: Satria Neo 1.6 M
D.O.B: 01 Mei 1981
P.O.B: Sandakan, Sabah
Contact info:
HP- 0137317837
Email- giosherry@yahoo.com
FB- Gio Kusanagi

Living Place: Taman Universiti, Skudai, Johor Bahru, Johor


assalamualaikum dan salam sejahtera to all KNIGHTS!!
salam satu malaysia!! salam dari hatiku yg dalam dan penuh ikhlas..
salam perkenalan..salam muhibbah dari lubuk jiwa..
dan salam keriangan dari hati anda yang menerimaku untuk menjadi salah satu kesatria yang digeruni..
aiseymen..almaklumkan akukan K|LL3RZ KN|GHT!! hahaha!!

Titik permulaan..

pada awal Julai 2010, kawanku (Rizal Ho) telah rekemenkan aku kepada 1(L) Cina dikenali dengan nama "Derek", seorang "exhauster" yg tersohor di bumi johor bahru..siapa yg tak kenal "K POWER" pembikin eksoz yag terpower di johor bahru bahkan pelumba2 dari Lembah Klang sanggup hantar kereta mereka ke K POWER semata-mata mendapatkan satu sistem eksoz yang power dan berkualiti..oleh itu, pada pertengahan julai 2010, aku pun tukarlah eksoz standard aku kepada eksoz yg baru (stainless steel from header to muffler)..dan dari saat itu aku dah jadi kamcing dgn Derek. Derek pun bagitau dia ada kawan kamcing juga pakai satria neo bodykit R3 ..itulah dia "PIRATES KNIGHT"..pada pertengahan Ogos 2010, Derek pun kenalkan aku dgn PIRATES KNIGHT di K POWER..turut ada di situ CHEKGU R3 KNIGHT..kami bersalaman tanda perkenalan..hahaha!!

Saat Perkenalan dari kawan menjadi sahabat..

saat demi saat..detik demi detik..aku dah kamcing dengan PIRATES KNIGHT..di satu ketika hujung bulan September 2010, PIRATES KNIGHT kenalkan aku kepada VAMPIRE KNIGHT..kami bertiga makan tengahari bersama di restoran ais krim goreng dan sejak dari itu aku diperkenalkan dengan kesatria-kesatria KNIGHTS yang lain yg berpangkalan di johor bahru yakni R34Y KNIGHT, KOII KNIGHT, DRAGON KNIGHT, JACC KNIGHT, BUDDIES KNIGHT, SAPPHIRE KNIGHT dan WOLF KNIGHT..manakala kesatria-kesatria yg berpangkalan di luar johor bahru seperti KESKIN KNIGHT dan DARK KNIGHT ku kenali via facebook..KESKIN KNIGHT aku dah bersua muka tapi DARK KNIGHT belum lagi..DARK..harap kita bertemu di masa akan datang..setelah mengenali kesemua kesatria-kesatria..aku dapat rasakan bahawa aku ada satu family yang baru..memandangkan PIRATES KNIGHT dan VAMPIRE KNIGHT sudah merasakan bahawa diriku sudah sebati dengan jiwa KNIGHTS..maka kedua-dua hulubalang KNIGHTS ini "membaiahkan" aku untuk jadi kesatria KNIGHTS yang baru..walaubagaimanapun pada ketika itu "nama" utk aku belum diberikan sehinggalah pada hujung Oktober 2010..bertempat di sebuah restoran dekat rmh PIRATES KNIGHT..hasil perahan otak PIRATES dan VAMPIRE selama hampir 4 jam..maka VAMPIRE menamakanku KILLERZ KNIGHT!!! what a nice name!!! tengkiu VAMPIRE n PIRATES!! thanks for receiving me!! yeah!!

that's my introduction...KILLERZ swear "only the best i serve for KNIGHTS!! coz i'm so proud to join this team!!"



Last edited by K|LL3RZ KN|GHT on 28/11/10, 12:45 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 11:07 am

Welcome aboard bro! nice to have u here... here come the killerz!


cheers cheers cheers cheers cheers

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 01:23 pm

Warmest welcome specially for you bro...Glad to have you in our KNIGHTS Team...
king
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 02:08 pm

fuh... panjang lebar mukadimah... memang excellent la bro.. terharu kitorg ni dapat kesatria yg gagah berani... ape2 pun memang bravo la bro! we're big family!

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 05:17 pm

yeah!! thanks buddies!! u glad..i'm double glad!!
Back to top Go down
K|LL3RZ KN|GHT
ProSelf Claim King of Neo


Posts : 1266
Join date : 2010-11-28
Age : 35
Location : Skudai, Johor Bahru, Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 05:21 pm

hahaha!! thanks pirates!! mukadimah ku itu ala penglipur lara naik panggung...killerz memang gagah berani kerana keberanian itu mengatasi segalanya...cuma mau takmau saja...hahaha!!!
Back to top Go down
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 06:46 pm

fuh .. speechless ..

firstly bro .. welcome to that famly .. 2nd .. ur already one of tha famly Very Happy

its been a while and its we are all happy to have you here and together KN|GHTS will grow strong and stronger...

superb speech ( slalu pratis tulis report nih) ehehehe.

KN|GHTS welcome u bro ..

PS: Killer? (echo ... ) .. ZZZZRRRRRUUUUUUSSSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH .....

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
koii_knight
TEAM CREW


Posts : 206
Join date : 2010-08-09
Age : 30
Location : tampoi-jb-pontian-bukit indah

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 08:55 pm

heLLo keLLow kiLLerz Knights .. Smile
Back to top Go down
DARK KN|GHT
CENTRAL MANAGER


Posts : 572
Join date : 2010-02-16
Age : 45
Location : subang seksyen U5, shah alam

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   28/11/10, 10:45 pm

umak aih...giler kentang aku bacer....wakakakak... zek, ni cubaan dpt dabel din nih... wakakakakak

killerz knight..insyallah,ada rezeki and izin Tuhan, kita akan ketemu....
Back to top Go down
http://www.projektnadia.com
Kopral Sepul
TEAM CREW


Posts : 357
Join date : 2010-08-09
Age : 37
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   29/11/10, 06:13 am

waahhh...giler menitis air mata aku bace introduction yg ala2 calon pilihanraye...(gurau2 je)

welcome onboard killer...
Back to top Go down
http://www.zxrians.com
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 04:38 am

ala sepool . kalo da menitis2 tu .. mengaku je la .. gurau2 plak :p

hehe

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 11:20 am

sepool memang suka sentap... hahahhaa! ber'kacer-kacer...

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:00 pm

welcome onboard bro.. cheers ucapan yang sungguh panjang sekali.. hahaha.. nice to have u in the knights..
Back to top Go down
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:15 pm

aku datang dari jauh.. aku datang mencari mu wowowow...
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:31 pm

reay... ni cubaan nak offside ke?

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:33 pm

itu cubaan untuk karaoke..
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:33 pm

kah kah kah kah! cam harem...

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:34 pm

jom karaoke..
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:41 pm

jom esok... malam ni takleh...

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:41 pm

hahaha.. malam nie keje dalam bilik.. hahahahaha.. sakey ko.
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:42 pm

hahhhahah! nak qada' yg semalam dan kelmarin.... hahhahah!

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 12:43 pm

siut je..
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 01:03 pm

ko da kena puasa kan reay...? fuh... rugi... hahahhahaa!

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 01:53 pm

lol!
Back to top Go down
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   30/11/10, 02:06 pm

erk.. bukan puasa la.. cuma kene slow dan jarang2..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!   Today at 07:02 pm

Back to top Go down
 
aku datang dengan rasa terharu dan bangga kerana masuk team knight!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» AKAN DATANG: Weekend Night Golf during Formula 1 Weekend
» Akan Datang - A new putter fitting location
» Akan Datang :: Range @ Punggol
» Your football side meets WWE
» Ratupoker88, Poker online dengan proses mudah dan cepat

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KN|GHTS.inc :: INFO CENTER :: START UR' JOURNEY-
Jump to:  
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Majlis Berbuka Puasa 2012
21/09/12, 10:54 pm by P|R@T3S KN|GHT

» OFFICIAL SHOWDOWN 26/05/2012
31/05/12, 05:15 pm by koii_knight

» FUTSAL
23/05/12, 04:36 am by r34y_KN|GHT

» perdana turbo..!!
06/05/12, 01:49 am by r34y_KN|GHT

» iInvatation to Mean Machines Malacca 2012
23/04/12, 04:24 am by VAMP|RE KN|GHT

» Special Invitation for Verv Exclusives Car Clubs
30/03/12, 12:55 pm by VAMP|RE KN|GHT

» SHOWDOWN 3.3.12
12/03/12, 01:40 am by K|LL3RZ KN|GHT

» Saturday Night Sprint Promo Table
15/02/12, 03:36 am by r34y_KN|GHT

Top posters
P|R@T3S KN|GHT (3698)
 
VAMP|RE KN|GHT (3036)
 
r34y_KN|GHT (2080)
 
K|LL3RZ KN|GHT (1266)
 
EV|L KN|GHT (1019)
 
BUDDIE5 KN|GHT (693)
 
DARK KN|GHT (572)
 
ST0RM KN|GHT (501)
 
Kopral Sepul (357)
 
Sapphire Kn|ght (342)
 
Top posting users this month