KN|GHTS.inc
WELCOME TO KN|GHTS.inc



 
HomePortalGalleryFAQRegisterLog in
DARE ENOUGH TO BE CHALLENGED!!!
Welcome to KN|GHTS.inc ! Welcome to the Legendary FRIENDSHIPS
||| NONE OF US AS GOOD AS ALL OF US |||
||| Track Day @ Johor International Circuit 30-10-2011 |||

Share | 
 

 OFFICIAL MEETING RESULT..!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   22/05/11, 01:44 am

Assalammualaikum and salam sejahtera to all KN|GHTS..

pada 20/05/2011 satu mesyuarat telah di jalankan untuk membincangkan tentang beberapa perkara.. antaranya ialah majlis hari jadi anak ash, majlis kahwin adik dragon KN|GHT dan yang paling penting di bincangkan ialah tentang majlis perkahwinan encik DANISH aka Vampire KN|GHT.. setelah di bincangkan beberapa perkara telah di persetujui.. antaranya ialah :-

1. MAJLIS HARI JADI ANAK ASH ( 28/05/2011 ) :-
-acara akan bermula pada pukul 8 mlm.. so kita akan berkumpul di savecost pada pukul 7 mlm.. lepas tu gerak pegi rumah ash selewat2nya pada pukul 7:30 mlm.. lepas makan2 kita akan berehat then pada pukul 10:30mlm (Jika ramai yang bersetuju) kita akan mula berkumpul semula untuk pusing2 JB, pegi bazar karat untuk beli lampu baton merah dengan glove putih.. then pegi ke tol skudai (itu pun klu semua bersetuju la).. klu takde sambutan so maksudnya lepas dari rumah ash kita akan bersurai..

2. MAJLIS PERKAHWINAN ADIK DRAGON KN|GHT ( 29/05/2011 ) :-
-kepada semua team mate yang ade berkelapangan semua di jemput untuk menghadiri majlis perkahwinan adik kepada sahabat kita ini.. kita akan berkumpul di savecost juga pada pukul 1 ptg.. then maybe akan gerak ke tempat majlis perkahwinan pada pukul 2 ptg.. lepas makan then bersurai..

3. MAJLIS PERKAHWINAN VAMPIRE KNIGHT aka DANISH ( 04/06/2011 ) :-
-majlis ini antara event yang terbesar team dalam tahun nie.. so, di minta kepada semua team mate di harap dapat luangkan masa pada hari tersebut TANPA GAGAL untuk memastikan kelancaran perkahwinan sahabat kita ini.. seperti yang semua sedia maklum, majlis perkahwinan akan berlangsung di dewan besar taman universiti pada pukul 8 malam.. jadi pada hari tersebut kita akan berkumpul di savecost pada pukul 5 petang( please take note ).. pada jam lebih kurang pukul 5:30 ptg kita akan pergi berkumpul di tempat pengantin perempuan bersolek iaitu di taman nusa bestari (kedai jual peralatan perkahwinan india).. selepas itu kita akan mulakan konvoi dari situ terus ke dewan taman universiti.. seperti yang telah di persetujui pakaian kita pada malam berkenaan bertemakan warna hitam.. so, semua di kehendaki ada seorang satu blaus warna hitam.. seluar slack hitam dan kasut hitam..

Di harap semua team mate dapat la meluangkan masa dan sama2 kita memeriahkan lagi majlis2 yang ada di atas ini.. kerjasama anda semua amatlah di hargai.. cheers


Last edited by r34y_KN|GHT on 25/05/11, 09:40 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
Sapphire Kn|ght



Posts : 342
Join date : 2010-02-04
Age : 34
Location : Skudai

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   22/05/11, 04:49 am

bro Kalau Boleh Timing Anak Akunya Bdae Should Be By 8pm.... Latest... Coz aku akan Tunggu korang Sampai Baru Potong Kek... kalau lambat sangat Da Tak Best Pasal nanti ramai Keluarga aku tunggu....

thanks
Back to top Go down
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   22/05/11, 06:29 pm

kepada semua sahabat2 KN|GHTS.. beberapa perubahan rancangan telah di buat.. so sila la baca semula teks di atas sekali lagi.. antaranya ialah perubahan jam berkumpul untuk majlis sambutan hari jadi anak ash dan juga tempat memulakan konvoi untuk majlis perkahwinan encik danish kita..
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   22/05/11, 06:50 pm

blaus? tongue

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   23/05/11, 03:47 am

officially, all black suit.. i loikeeee cyclops
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
BUDDIE5 KN|GHT
TEAM CREW


Posts : 693
Join date : 2010-03-28
Age : 33
Location : JB

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   23/05/11, 04:37 am

cam mana ni x paham

1. MAJLIS HARI JADI ANAK ASH ( 28/05/2011 ) :-
-acara akan bermula pada pukul 8 mlm.. so kita akan berkumpul di savecost pada pukul 8 mlm.. lepas tu gerak pegi rumah ash selewat2nya pada pukul 7:30 mlm.


Kumpul kul 8 mlm kat savacost ..tp gerak ke rumah Ash kul 7.30 mlm maksud nya semua pergi rumah Ash dulu lepas tu baru kumpul kat Savecost kul 8 mlm ke Rays
Back to top Go down
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   23/05/11, 04:48 am

reay guna mesin masa..ko jgn xtau en buddie5 lol!
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   23/05/11, 06:08 am

hahhahaha! dia edit time yg bawah.. tapi time yg atas dia tak edit...

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   23/05/11, 06:19 am

reay yang rare..
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   23/05/11, 08:46 am

i would suggest bukak 3 topic berlainan bro .. senang to manage

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   23/05/11, 09:09 am

yup..correct..biar byk thread pn xpe..jnj snang fhm.. Very Happy
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
Sapphire Kn|ght



Posts : 342
Join date : 2010-02-04
Age : 34
Location : Skudai

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   24/05/11, 01:12 pm

P|R@T3S KN|GHT wrote:
hahhahaha! dia edit time yg bawah.. tapi time yg atas dia tak edit...

Bukan Edit Tu Je.... Otak Dia pun Nak Kena "edit/upgrade" Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   25/05/11, 05:08 am

da da ... mana reay ek

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   25/05/11, 09:09 am

reay tido kat bilik simpan barang bukti..ooppsss
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
VAMP|RE KN|GHT
VICE CHAIRMAN


Posts : 3036
Join date : 2010-02-07
Age : 74
Location : SR - NR Malaysia

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   25/05/11, 09:33 am

masalah2

________________________________________________________________
Signing Out : VAMP|RE KN|GHT
_________________
Back to top Go down
http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=605417934&sa
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   25/05/11, 09:39 am

ades.. yeke aku tak edit.. sori la bro2 sekalian. jap aku edit k..
Back to top Go down
EV|L KN|GHT



Posts : 1019
Join date : 2010-09-20
Age : 33
Location : heaven & hell

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   26/05/11, 02:43 am

haha..reay dh edit dh tu.. cat
Back to top Go down
http://www.facebook.com/burn.promote
r34y_KN|GHT
C.E.O - Sports & Recreation


Posts : 2080
Join date : 2010-07-27
Age : 33
Location : tampoi Johor bahru

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   26/05/11, 06:40 pm

huhuhu.. ya ya.. sila la baca semula..
Back to top Go down
P|R@T3S KN|GHT
CHAIRMAN


Posts : 3698
Join date : 2010-02-02
Age : 33
Location : Starting Grid Line / Finish Line

PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   26/05/11, 08:44 pm

ok, done and locked! sesape mods yg reply lagi aku ban 3 hari!

________________________________________________________________
Dare enough to SPOOK me ???

You sure you can handle the disappointment ???
Back to top Go down
http://www.team-knights.com
Sponsored content




PostSubject: Re: OFFICIAL MEETING RESULT..!!   Today at 07:05 pm

Back to top Go down
 
OFFICIAL MEETING RESULT..!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Modstox Brampton Raceway 18.04.10 Meeting Report + Results
» Kildare v Leitrim RESULT
» OFFICIAL MINI WHEELS
» Lucky Draw Result - Round 1
» uinted kingdom swingers meeting

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KN|GHTS.inc :: INFO CENTER :: KN|GHT'S ACTIVITIES :: SHOWDOWN-
Jump to:  
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Majlis Berbuka Puasa 2012
21/09/12, 10:54 pm by P|R@T3S KN|GHT

» OFFICIAL SHOWDOWN 26/05/2012
31/05/12, 05:15 pm by koii_knight

» FUTSAL
23/05/12, 04:36 am by r34y_KN|GHT

» perdana turbo..!!
06/05/12, 01:49 am by r34y_KN|GHT

» iInvatation to Mean Machines Malacca 2012
23/04/12, 04:24 am by VAMP|RE KN|GHT

» Special Invitation for Verv Exclusives Car Clubs
30/03/12, 12:55 pm by VAMP|RE KN|GHT

» SHOWDOWN 3.3.12
12/03/12, 01:40 am by K|LL3RZ KN|GHT

» Saturday Night Sprint Promo Table
15/02/12, 03:36 am by r34y_KN|GHT

Top posters
P|R@T3S KN|GHT (3698)
 
VAMP|RE KN|GHT (3036)
 
r34y_KN|GHT (2080)
 
K|LL3RZ KN|GHT (1266)
 
EV|L KN|GHT (1019)
 
BUDDIE5 KN|GHT (693)
 
DARK KN|GHT (572)
 
ST0RM KN|GHT (501)
 
Kopral Sepul (357)
 
Sapphire Kn|ght (342)
 
Top posting users this month